"Militair-historische reizen compleet op maat"

Wilt u alleen, met zijn tweeën of met een familie of vriendengroep reizen? Of met uw bedrijf of vereniging? Dan is een maatwerkreis of private tour de oplossing.

Bekijk onze mogelijkheden

Durendale organiseert maatwerkreizen voor groepen van 1 tot veel personen

Voor groepen tot 7 personen werken wij volgens het driver-guide concept. U betaalt voor de chauffeur-gids en vervoer per Mercedes V-klasse. Voor meer dan 7 personen zoeken wij een passende oplossing die bijvoorbeeld kan bestaan uit inhuur van een touringcar.

Alle reizen en dagtochten in ons reisprogramma kunnen als basis dienen voor een maatwerk reis, maar wij kunnen ook een geheel nieuwe reis voor u organiseren. Verblijf kan in hotels en B&B, maar ook in een vakantiehuis of groepsverblijf. U kunt zelfs kamperen in onze historische Bell-tenten.

Samen een reis organiseren? Durendale werkt graag staat klaar om de ideale reis te organiseren!

Reis naar de Ardennen ‘Ardennenoffensief 1944’

Ligt er sneeuw? Dan kunt u een reis maken naar de Ardennen geheel in de winterse omstandigheden waarin het Ardennen-offensief plaatsvond. Tijdens het Ardennen offensief vonden er verschillende grote gevechten plaats waaronder de Slag om Bastoge (Bastenaken).

Een bijzondere ervaring om mee te maken en een ervaring die u altijd bij zal blijven!

Ontdek Schotland en Ierland met Durendale

Wat denkt u van een reis naar Ierland? Een rondreis langs diverse toeristische hoogtepunten en met de veldtocht van stadhouder-koning Willem III (Slag aan de Boyne 1690) als rode draad.

Of een reis naar Schotland met als thema: “Whisky and Warriors”. Dat kan met een busje in hotels of zelf rijden met landrovers en kamperen. O.a. Antonine Wall (Romeinen), William Wallace (Falkirk, Bannockburn) en de Jacobite Rebellion (Culloden). Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Laten we samen op reis gaan!

Samen zorgen voor geschikt vervoer

Verblijven in accomodaties naar wens

Leer van alles dankzij de gids tijdens de reis

Organiseer uw private tour / maatwerk reis