Bezoek historische locaties met Durendale

Van slagvelden van vóór 1900 tot de bekende gebieden uit de Tweede Wereldoorlog

Bekijk het complete aanbod

Bekijk de reizen per tijdperk

Battlefield reizen vóór 1900

Van de Romeinse tijd tot de Slag bij Waterloo in de tijd van Napoleon. Ook de locaties van deze historische veldslagen zijn te bezoeken met Durendale.

Eerste Wereldoorlog (1914-1918)

De Eerste Wereldoorlog kende grote de grootste en meest bloedige veldslagen uit de geschiedenis. Zoals de slag om Verdun, de slag om de Somme en de slagen om Ieper (Ypres).

Tweede Wereldoorlog (1939-1945)

Een oorlog waar veel over is geschreven en waar veel over te zien is. Bezoek de slagvelden van de meest belangrijke veldslagen in de geschiedenis van de mensheid.

Koude Oorlog (1945-1991)

De Koude Oorlog is het conflict tussen het kapitalistische Westen en het Communistische Oostblok.

Een besloten reis organiseren voor een groep of organisatie? Wij denken graag met u mee!

Een meerdaagse reis boeken bij Durendale?

Bezoek de plaatsen waar grote veldslagen zijn uitgevochten. Soms met grote veranderingen tot gevolg. Door een historische plaats te bezoeken of historische voorwerpen te bekijken of aan te raken voel je dat het echt gebeurd is. Bijvoorbeeld een granaat langs de kant van de weg bij Ieper of het zien van oude rupsbanden in het Hürtgenwald.

Boek nu een dagtocht bij Durendale

Bekijk van dichtbij de locaties waar historische oorlogsbouwwerken zijn gebouwd en waar bijzondere militair historische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Denk aan een dagtocht langs de welbekende Atlantikwall of een dagtocht naar het gebied waar de Slag om Arnhem (1944) heeft plaatsgevonden. Met een dagtocht ervaar je een ongvergetelijke dag!